Functioneel applicatiebeheerder

Label-OIL2Het aantal klanten waarvoor we de IT omgeving beheren groeit snel. Speciaal voor de retail branche hebben we een e-commerce oplossing ontwikkeld op basis van Mendix genaamd Omnichannel Integration Layer (OIL). Na de implementatie verzorgen we ook het beheer van deze omgeving voor onder andere een aantal grote bekende winkelformules.

OIL stelt retailers in staat om bedrijfsprocessen aan te passen en zo snel te anticiperen op e-commerce ontwikkelingen in de markt. Denk daarbij aan ordermanagement, verkopen, zendingen, retouren, pricing, klantenservice, voorraadbeheer en verschillende verkoopkanalen. Uitval van OIL raakt direct het primaire proces van onze klant. Als Functioneel Applicatiebeheerder heb je hierin een grote verantwoordelijkheid.

INHOUD VAN JE WERK

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Dagelijks functioneel beheer van onze klantomgevingen;
 • Uitvoeren van monitoring en het vastleggen van bevindingen in tickets;
 • Analyseren van de oorzaak van gemelde issues, rekening houdend met de geldende SLA-afspraken;
 • Oplossen van issues, alleen of samen met het development team en/of Technisch applicatiebeheerder;
 • Functionele documentatie, testscripts en werkprocedures creëren en onderhouden;
 • Testen en coördineren van functionele wijzigingen;
 • Aanspreekpunt zijn voor key-users van onze klanten en regulier overleg over lopende issues en wijzigingen;
 • Op roulatiebasis 24*7 standby support.

WIE JIJ BENT

We zoeken een doortastende applicatiebeheerder die de kwaliteit en continuïteit van OIL bewaakt. Jij hebt ervaring binnen de retail branche en bent in staat snel de oorzaak van verstoringen te vinden en te verhelpen. Jij vormt de spil tussen business en IT. In je werk zoek je een combinatie van inhoudelijke proceskennis en hands-on werkzaamheden. Daarbij vind je het leuk om zowel met key-users als ontwikkelaars te communiceren. Je denkt service- en oplossingsgericht en staat altijd klaar voor ‘jouw klant’.

Verder heb je:

 • aantoonbaar HBO denk- en werkniveau;
 • analytisch vermogen en ben je in staat om gestructureerd te werken in een dynamische omgeving
 • minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel Applicatiebeheerder;
 • ervaring met JIRA (of een vergelijkbare tool) en monitoringtools is een pré;
 • ervaring met functioneel beheer van Mendix applicaties is een pré.

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen. Een ervaren team van collega’s staat altijd voor je klaar. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

 

SOLLICITEREN

Kom jij ons team versterken? Dan ontvangen we graag vandaag nog je cv en motivatie, dat kan via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Eric Soonius, practice manager. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Green
Functional-applicatiebeerder

Click & Share