Internationale Project Manager IT

Wil jij graag internationaal werken in een team van gemotiveerde consultants? Ben je een ervaren IT project manager of consultant die klaar is om projecten met veel stakeholders te gaan managen? Wil je graag werken in een professionele en informele omgeving? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Magnus Red zoekt een INTERNATIONALE PROJECT MANAGER IT. Je werkt op uitdagende internationale projecten in de Europese energiesector. Je werkt met vele stakeholders samen aan de integratie van de Europese elektriciteitsmarkten. Meer over deze projecten vind je op onze corporate website.

Jouw rol

Wat ga je doen? Je bent de drijvende kracht achter internationale project teams die cross-border business processen en IT implementeren. Je bent de neutrale partij die voortgang helpt behalen en die zorgvuldig omgaat met afhankelijkheden en risico’s. Je faciliteert de besluitvorming, daarbij rekening houdend met de belangen van elke partij. Door jouw betrokkenheid en leiderschap zorg je ervoor dat scope, budget en deadline gerespecteerd worden. Je gebruikt je ervaring en technische know-how om ervoor te zorgen dat er zowel een hoge kwaliteit als een realistische planning behaald worden. Klinkt dat uitdagend genoeg?

Wat wij bieden

Magnus Red biedt jou een zeer stimulerende werkomgeving: een jong en internationaal team van 20 consultants en project managers. Professionals die elkaar respecteren en van elkaar leren – geen ego’s. We begeleiden jouw professionele ontwikkeling, onder meer via een uitgebreid trainingsprogramma. Natuurlijk leer je ook veel on-the-job over de elektriciteitssector, de stakeholders en hun uitdagingen. Klinkt goed, nietwaar?

Wie we zoeken

We zijn dus op zoek naar een ervaren en mensgerichte project-liefhebber die flink wat complexiteit aan kan. Iemand die concrete resulaten wil boeken in een internationale omgeving. Herken je jezelf in het onderstaande lijstje? Dan willen we je graag leren kennen!

 • Je bent een Master op het gebied van technologie, IT of bedrijfskunde
 • Je hebt 3 tot 7 jaar werkervaring, het liefst als consultant of project manager bij IT projecten
 • Je Engels is uitstekend, mooi als je meerdere Europese talen spreekt
 • Je bent in staat om stakeholders te begeleiden en te beinvloeden, zodat ze zich committeren aan afspraken
 • Je bent analytisch: in staat om grote hoeveelheden informatie te structureren en om vooruit te denken
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, je wilt dingen gedaan krijgen op een professionele en pragmatische manier
 • Je hebt uitstekende communciatieve vaardigheden; je krijgt mensen vanuit verschillende achtergronden en culturen met je mee
 • Je bent geinteresseerd in de energiesector, extra fijn als je al (enige) ervaring hebt

Over Magnus

Start Making A Difference, dat is wat we willen bij Magnus Red. Onze consultants willen impact hebben op uitdagende projecten. Ons snelgroeiende team van consultants werkt nationaal en internationaal aan verschillende opdrachten in de energie, media, retail en e-commerce. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zoeken we altijd naar manieren om onszelf te verbeteren. Jouw professionele en persoonlijke groei is dan ook topprioriteit! Onze consultants staan klaar om met je te sparren. Ons interne en externe trainingsprogramma en peer-to-peer coachen helpen je verder groeien.

Solliciteren?

Wil je doorgroeien in een stimulerende omgeving waar je snel kunt groeien? Neem dan contact met ons op. Je kunt je C.V., persoonlijke motivatiebrief and cijferlijsten (let op, erg grote bestanden komen niet door) uploaden via onderstaand formulier. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Marileen Kan.

Je kunt tot 1 oktober reageren

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Red
 • Client:

  International Project Manager IT
 • International Project Manager IT:

  International Project Manager IT
Internationale-Project-Manager-IT

Click & Share