Analytics Consultant

magnus-BI-mazeHeb jij je eerste stappen gezet op het gebied van Business Intelligence en/of Enterprise Performance Management (EPM)? Je eerste kubussen, rapporten en dashboards gebouwd? Informatiemodellen of data-analyses opgeleverd en klanten meer dan tevreden gemaakt? Ben je koning in Excel, maar wil je nu een professionelere implementatie doen met toonaangevende EPM software? Is het nu tijd voor de vervolgstap, waarin je meer verantwoordelijkheid krijgt, sneller kunt ontwikkelen en doorgroeien? Of kun je gewoon niet wachten om überhaupt binnen dit toonaangevende domein aan de slag te gaan? Dan zoeken we jou!

Ook als je al meer ervaring hebt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, nodigen we je uit om bij ons langs te komen.

Inhoud van je werk

Magnus Analytics bestaat uit een groeiend hecht team met zeer ervaren professionals die een groot aantal klanten dagelijks ondersteunt in de volle breedte van het Analytics domein. Op innovatieve projecten, toonaangevende oplossingen realiseren, met de software van marktleiders op BI en EPM gebied. Denk hierbij aan het ondersteunen van complexe planning, forecasting of consolidatie processen, of het inrichten van robuuste, maar dynamisch datafundamenten (Modellering, ETL, Datawarehousing en Reporting). Vanzelfsprekend herken je jezelf in de termen data analist, data scientist, data cruncher.

Wie jij bent

We zoeken slimme, ambitieuze, analytische professionals met 1 tot 3 jaar ervaring met één of meerdere Analytics tools.
Heb je

  • een WO vooropleiding?
  • 1 tot 3 jaar ervaring met SAP Analytics (Business Warehouse, BusinessObjects, HANA, Business Planning & Consolidation, Disclosure Management, Financial Information Management) of Microsoft BI (SQL, Analysis Services, Integration Services, PowerBI, Datazen)? Een certificering van één van deze tools is een mooie pre.
  • goede technische kennis en consultancy skills?

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en vind je het niet erg om te reizen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Waarom kies je voor Magnus?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen. Een ervaren team van collega’s staat altijd voor je klaar. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

Meer over Magnus

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je cv en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je voorkeur voor consulting en Magnus, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen. Je kunt je brief richten aan Vincent Beumer, director Magnus Analytics. Hij is ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

CV (verplicht)

Motivatie (verplicht)

Optioneel (verzoek in vacature)

 
Ja, ik heb de privacyvoorwaarden van Magnus gelezen en ben hiermee akkoord
  • Categories:

    Magnus Digital
Analytics-consultant