Content marketeer

Ben jij enthousiast en weet je content in de juiste mix vast te leggen en naar buiten te brengen op het hoogste kwaliteitsniveau? En lijkt het jou leuk om consultants te helpen bij het realiseren van artikelen en klantcases? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inhoud van je werk

Als consultancy organisatie die staat voor kwaliteit, willen we ook zorgdragen voor een continue stroom van hoogwaardige, relevante en inspirerende content/uitingen. Deze vormen het startpunt voor inhoudelijke gesprekken met klanten en prospects en dragen bij aan de naamsbekendheid van ons bedrijf in de voor ons relevante markten. Als innovatieve content marketeer ben je zowel driver als creator van deze content. Je werkt intensief samen met een heel team van consultants uit diverse vakgebieden, een grafisch vormgever en een video creator. Samen met hen zorg jij ervoor dat Magnus en zijn brede expertise goed in beeld worden gebracht met cases, interviews, foto’s, filmpjes, podcasts, infographics en alles wat we maar kunnen bedenken. Zowel op de websites en social media als via de meer traditionele kanalen. Om dit goed te kunnen doen, begrijp je ons vakgebied en weet je hoe we onze opdrachtgevers op directie- en managementniveau) kunnen interesseren met relevante content. Je bent dus een echte spin in het web tussen video. Graphics en inhoud. Innovatie en sharing the joy zijn daarbij sleutelwoorden.

Wie jij bent

We zoeken een slimme, enthousiaste veelzijdige creatieveling die helemaal thuis is in digitale media, een vlotte pen heeft en ons vakgebied begrijpt. Herken jij je in het volgende profiel?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in communicatie/marketing
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Je kunt goed overweg met de laatste digitale tools
 • Je bent proactief, werkt zelfstandig en accuraat
 • Je bent enthousiast en doortastend
 • Je hebt goede kijk op stijl en vorm
 • Je werkt gestructureerd en houdt van het leveren van content met een hoge kwaliteit
 • Je bent geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen en innovatie
 • Je Nederlands is uiteraard perfect en je Engels is ook van goed niveau
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Over Magnus

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een snel groeiend en innovatief consultancy bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 160 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. We bestaan uit vijf bedrijfsonderdelen met elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit, denken altijd mee en lopen altijd net een stapje harder. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

Waarom kies je voor magnus?

Als content marketeer bij Magnus is geen dag hetzelfde. We hebben een breed pakket aan mooie proposities op het gebied van digitale transformatie, analytics, Mendix, SAP, en onze IT-oplossing voor de retail, en heel veel ervaren consultants. Een combinatie waar enorm veel content in zit en geweldige kansen liggen.

Onze cultuur is het best te omschrijven als vooruitstrevend, passievol, transparant, eigenwijs en gaan voor kwaliteit. Onze werkomgeving kenmerkt zich door sterke onderlinge interactie, maar ook door een gezonde balans tussen werk en privé. Naast de collegiale sfeer en korte communicatielijnen dragen ook de afwisselende opdrachten ertoe bij dat mensen met veel plezier bij ons werken. Je kiest dus voor een afwisselende job dus, waarbij je met veel verschillende mensen samenwerkt, hands-on je kennis in de praktijk kunt brengen en heel veel kunt leren over marketing in een business to business omgeving. Uiteraard bieden we jou een marktconform salaris, inclusief goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, kilometervergoeding, mobiele telefoon en catering op kantoor.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je cv en motivatie en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen. Je kunt je brief richten aan Axel Groothuis en Vincent Beumer, beiden partner bij Magnus. Zij zijn ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

  Sollicitatieformulier

  CV of motivatiebrief uploaden

  CV (verplicht)

  Motivatie (verplicht)

  Optioneel (verzoek in vacature)

  Ja, ik heb de privacyvoorwaarden van Magnus gelezen en ben hiermee akkoord
  • Categories:

   Magnus Office