Innovatieve content marketeer B2B

Weet jij onze content in de juiste mix vast te leggen en naar buiten te brengen? En ben je goed in digitale media en online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

INHOUD VAN JE WERK

Als innovatieve content marketeer ben je zowel driver als creator van content. Je werkt intensief samen met consultants uit diverse vakgebieden, een senior marketeer en een senior grafisch vormgever. Samen zorgen we ervoor dat Magnus en zijn brede expertise goed in beeld worden gebracht met cases, interviews, foto’s, filmpjes, podcasts, infographics en alles wat we bedenken. Zowel op de websites en social media als via de meer traditionele kanalen. Van jou verwachten we dat je pakkende filmpjes bedenkt en maakt, leuke momenten weet vast te leggen, en daar goed over kunt schrijven. Iemand die ons vakgebied begrijpt en weet hoe je onze opdrachtgevers (op directie- en managementniveau) kunt interesseren met relevante content. Innovatie en sharing the joy zijn daarbij sleutelwoorden.

WIE JIJ BENT

We zoeken een slimme, enthousiaste veelzijdige creatieveling die helemaal thuis is in digitale media, een vlotte pen heeft en ons vakgebied begrijpt.

Herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO of universitaire opleiding op het gebied van digitale media en communicatie, communicatie en multimediadesign, marketing, digitale communicatie, bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring.
 • Je kunt goed overweg met de laatste digitale tools.
 • Je bent bedreven in het maken van filmpjes, foto’s en podcasts.
 • Je bent geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen en innovatie.
 • Je bent hands-on, proactief, creatief, en je kunt goed improviseren.
 • Je bent efficiënt, werkt nauwgezet en houdt van aanpakken.
 • Je Nederlands is uiteraard perfect en je Engels is ook van goed niveau.

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Als content marketeer bij Magnus is geen dag hetzelfde. We hebben een breed pakket aan mooie proposities op het gebied van digitale transformatie, analytics, Mendix, SAP, en onze IT-oplossing voor de retail, en heel veel ervaren consultants. Een combinatie waar enorm veel content in zit. We zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen en zijn hier ook heel goed in, maar soms bijna te bescheiden of te druk om dit op de juiste manier naar buiten te communiceren. Hier liggen dus geweldige kansen.

Onze cultuur is het best te omschrijven als vooruitstrevend, passievol, transparant, eigenwijs en gaan voor kwaliteit. Onze werkomgeving kenmerkt zich door sterke onderlinge interactie en non-stop kennisontwikkeling en -deling, maar ook door een gezonde balans tussen werk en privé. Naast de collegiale sfeer en korte communicatielijnen dragen ook de afwisselende opdrachten ertoe bij dat mensen met veel plezier bij ons werken. Een afwisselende job dus, waarbij je met veel verschillende mensen samenwerkt, hands-on je kennis in de praktijk kunt brengen en heel veel kunt leren over marketing in een business to business omgeving.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Wij zijn een organisatie voor consulting & ICT services, opgericht in 1990 en gevestigd in Naarden. We onderscheiden vier specialismen in onze dienstverlening: Consulting, Technology, Solutions en Operations. Met circa 140 consultants werken we elke dag samen met opdrachtgevers om hun ‘dromen’ te realiseren. Dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie waarmee wij onze projecten doen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en lopen altijd net een stapje harder.

SOLLICITEREN

Spreekt deze mooie uitdaging je aan en voldoe je aan het geschetste profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je CV en motivatie via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Kimm van Splunter-Mazer. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Red
innovatieve-content-marketeer

Click & Share