Omnichannel Integration consultant

Integratie is de spil binnen Magnus Black en ver daarbuiten. Integratie stelt onze klanten in staat om bedrijfsprocessen aan te passen en zo snel te anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Dat is in de huidige tijd van groot belang. Neem de omnichannel ontwikkeling in de retail. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat een in de winkel geretourneerd artikel dat online besteld is goed wordt verwerkt? Speciaal daarvoor hebben we de Omnichannel Integration Layer (OIL) ontwikkeld, een platform dat is gebaseerd op Mendix en BizTalk Server. OIL wordt inmiddels ingezet bij verschillende grote Nederlandse en internationale retailers.

Het speelveld van ons integratieteam is veel breder dan puur de technische koppeling. Het vergt veel inzicht in bedrijfsprocessen en proactief meedenken met klanten. Die businessbenadering maakt ons onderscheidend in de markt. We zijn dan ook actief deelnemer aan ShoppingTomorrow als voorzitter van de Omnichannel Architectuur werkgroep. Vind je het leuk om je in de business te verdiepen en aan de slag te gaan met nieuwe informatietechnologieën? Dan komen we graag in gesprek met jou.

INHOUD VAN JE WERK

Als integratie consultant ben je bezig met het oplossen en realiseren van complexe vraagstukken met behulp van de nieuwste technologieën en innovaties. Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je vertaalt de informatiebehoefte van bedrijfsprocessen en systemen.
 • Je bouwt mee aan bestaande en nieuwe oplossingen.
 • Je documenteert, test en valideert.
 • Je leert snel en veel op projecten die van belang zijn voor onze opdrachtgevers.
 • Je werkt in meerdere projecten van verschillende opdrachtgevers.
 • Je krijgt snel verantwoordelijkheid.

WIE JIJ BENT

We zoeken slimme, leergierige en vooruitdenkende professionals met een passie voor oplossingen met nieuwe informatietechnologieën.
Heb je

 • een universitaire opleiding waarbij je analytische vaardigheden de boventoon voeren?
 • veel doorzettingsvermogen en neem je initiatief?
 • interesse in moderne technologieën en de toepassing daarvan?
 • bovengemiddelde interesse in bedrijfsprocessen?
 • creatieve en/of vernieuwende ideeën?

Kennis van software ontwikkeling (C# en Java) en ervaring met Mendix is een pré. Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en vind je het niet erg om te reizen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen. Een ervaren team van collega’s staat altijd voor je klaar. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

SOLLICITEREN

Kom jij ons team versterken? Dan ontvangen we graag vandaag nog je cv en motivatie, dat kan via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Eric Soonius, practice manager van het integratie team. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Green
Omnichannel-Integration-consultant

Click & Share