Junior asset management consultant

Heb jij een technische universitaire studie afgerond? En lijkt het je een mooie uitdaging  om de assetmanager te helpen om zijn afdeling te optimaliseren en op de kaart te krijgen? Dan zoeken we jou!

Het Magnus team probeert het beste uit een organisatie te halen door de brug te slaan tussen engineering en onderhoud. Zo bieden we met onze Management of Change oplossing de assetmanager de handvatten om risico’s te beheersen en de procesveiligheid te vergroten. En zetten we mobiele toepassingen in waardoor we de maintenance engineer in staat stellen om het verschil te maken. Onze mobiele inspectiemanagement oplossing zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle informatie altijd voorhanden is en alle inspectieresultaten direct verwerkt worden.

Er zijn nog veel meer innovatieve toepassingen te bedenken om de onderhoudsafdeling van onze klanten efficiënter te laten draaien. Daar denken we graag samen met jou over na.

Wie jij bent

We zoeken slimme, ambitieuze, positief ingestelde young professionals met sterke analytische eigenschappen en goede communicatieve vaardigheden.
Heb je:

  • een technische universitaire vooropleiding?
  • goede technische kennis en consultancy skills?

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en vind je het niet erg om te reizen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is starten als consultant bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Jouw ervaren collega’s staan klaar om jou te helpen groeien als professional. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere juniors over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Wij zijn een organisatie voor consulting & ICT services, opgericht in 1990. We onderscheiden vier specialismen in onze dienstverlening: Consulting, Technology, Solutions en Operations. Met circa 130 consultants werken we elke dag samen met opdrachtgevers om hun ‘dromen’ te realiseren. Dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie waarmee wij onze projecten doen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee.

SOLLICITEREN

Kom jij ons team versterken? Dan ontvangen we graag vandaag nog je cv en motivatie, dat kan via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Johan Amsing, practice manager maintenance. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

  • Categories:

    Magnus Blue
junior-asset-management-consultant

Click & Share