Junior/medior Android Developer

Heb jij ervaring met het bouwen van Android apps? Wil je graag werken aan uitdagende mobile projecten? Vind je het maken van oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken een creatieve uitdaging? Ja? Als je dan ook nog in een leuk team met slimme, gedreven collega’s wilt werken moeten we eens met elkaar praten!

Inhoud van je werk

Het Mobile team van Magnus maakt mobiele oplossingen voor een breed spectrum aan klanten. We vertalen business vragen in ontwerpen en realiseren mobiele oplossingen. Van backend tot en met apps. Hierbij werken we altijd nauw samen met de business. Geen project is hetzelfde, omdat we heel uiteenlopende opdrachtgevers hebben met steeds weer andere uitdagingen. De gemeenschappelijke deler is dat we altijd voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers gaan.

Het Magnus Mobile team

Ons team bestaat naast Android, iOS, HTML5 en backend developers uit Ui/Ux designers. We hebben allemaal een liefde voor techniek en een grote interesse in business vraagstukken. Onze oplossingen helpen klanten in hun onderscheidend vermogen of brengen efficiency. Soms zijn onze oplossingen innovatief, omdat ze voor Google Glass of Apple Watch zijn gebouwd, soms omdat ze hele nieuwe mogelijkheden voor onze klanten bieden.

Wie jij bent

We zoeken slimme, analytische en flexibele young professionals met een passie voor oplossingen met nieuwe informatietechnologieën.
Heb je

  • WO denk/werkniveau en 1 tot 3 jaar ervaring met Android?
  • goede technische kennis en consultancy vaardigheden?

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en vind je het niet erg om te reizen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is starten als consultant bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Jouw ervaren collega’s staan klaar om jou te helpen groeien als professional. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. We bieden je een mooie job waarbij je de kans krijgt met nieuwe technologieën en hardware te experimenteren. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere juniors over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Wij zijn een organisatie voor consulting & ICT services, opgericht in 1990. We onderscheiden vier specialismen in onze dienstverlening: Consulting, Technology, Solutions en Operations. Met circa 130 consultants werken we elke dag samen met opdrachtgevers om hun ‘dromen’ te realiseren. Dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie waarmee wij onze projecten doen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee.

Solliciteren

Klaar voor het echte werk? Wacht dan niet langer! Stuur ons een korte motivatie met cijferlijst en CV via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Michiel Arnoldus, practice manager van het mobile team. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

  • Categories:

    Magnus Green
android

Click & Share