Medior Logistiek consultant

Vind jij het uitdagend om logistieke en commerciële processen te verbeteren? Of optimaliseer je graag productie- en kwaliteitsomgevingen? Nadat je al eens een SAP implementatie hebt meegemaakt, customizing ervaring hebt opgedaan, en een training hebt gegeven, ben je toe aan een volgende stap. Je zoekt een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid waar jij het verschil kan maken.

Daarbij communiceer je helder en direct met klanten, key-users en beslissers en maak je gebruik van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen. Jouw uitdaging haal je uit het ontwikkelen, implementeren en beheren van complexe logistieke systemen. Jij bent de logistiek expert voor onze klant!

Inhoud van je werk

Onze logistieke practice bestaat uit een hecht team met zeer ervaren professionals die een groot aantal klanten dagelijks ondersteunt in de volle breedte van het logistieke domein. Op innovatieve projecten, toonaangevende oplossingen realiseren met SAP software is wat we doen.

Wie jij bent

We zoeken een slimme, analytische en klantgerichte teamplayer met een passie voor logistieke processen.

Heb je

  • een WO vooropleiding in de richting van bedrijfskundige, logistiek of IT afgerond?
  • bovengemiddelde interesse in logistieke processen, IT en consultancy?
  • 2 tot 3 jaar ervaring in SAP Logistiek (SD, MM, PP en/of WM)?
  • zin in een afwisselende job waarin je je breed kunt ontwikkelen?

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en Engels? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

magnusblueWaarom kies je voor Magnus?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen. Een ervaren team van collega’s staat altijd voor je klaar. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

Meer over Magnus

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je cv en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je voorkeur voor consulting en Magnus, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen. Je kunt je brief richten aan Hans Hoogsteen. Hij is ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier | Privacy |

CV of motivatiebrief uploaden

CV (verplicht)

Motivatie (verplicht)

Optioneel (verzoek in vacature)

  • Categories:

    Magnus Blue
medior-logistiek-consultant

Click & Share