(IT) Project Manager Energiesector

Let op: Vanwege de vele reacties nemen we op dit moment geen nieuwe sollicitaties meer in behandeling. Begin volgend jaar evalueren we opnieuw of we de vacature heropenen.
We zullen dit hier kenbaar maken en op dat moment ook een periode en deadline communiceren voor nieuwe sollicitaties.

Ben jij consultant of (IT) project manager en ben je klaar voor een tweede stap? Ben je op zoek naar een internationale werkomgeving en houd je van projecten met veel complexiteit en uitdagingen? Dan hebben wij een mooie plek voor je in ons internationale team van consultants. Magnus Red zoekt namelijk een Project Manager Energiesector voor onze projecten in de Europese elektriciteitsmarkt.

JOUW ROL

Als Project Manager Energiesector stuur je projectteams aan die werken aan de integratie van de Europese elektriciteitsmarkt. Deze teams moeten de internationale samenwerking concreet vormgeven. Denk aan: IT, methodes, processen, omgang met wet- en regelgeving etc. Uiteindelijk moeten de werkwijzen van verschillende elektriciteitsorganisaties in Europa naadloos op elkaar aansluiten. En dat is een behoorlijke uitdaging.

Wat ga je doen? Als Project Manager Energiesector ben jij de onafhankelijke persoon die het proces bewaakt voor een groep opdrachtgevers. Je begeleidt het besluitvormingsproces en houdt rekening met de belangen van de verschillende stakeholders. Er zal een grote focus liggen op het implementeren van IT-systemen en jouw (mede) verantwoordelijkheid om dit te managen. Jij begrijpt de afhankelijkheden en risico’s en kunt daarover helder communiceren richting verschillende betrokkenen. Je zorgt ervoor dat er een helder plan van aanpak is, dat er voortgang wordt geboekt en dat scope, budget en deadlines worden gerespecteerd. En dankzij jouw kennis en kunde is iedereen ervan verzekerd dat er kwaliteit geleverd wordt.

Kortom, een supermooie rol voor als je al ervaring hebt met het uitvoeren van IT projecten en de volgende stap wilt zetten. Meer complexiteit. Meer internationaal. Meer stakeholders. Meer leren, dus.

WAT WIJ BIEDEN

Waarom zou je voor Magnus Red kiezen? Wij bieden een stimulerende werkomgeving: een jong en internationaal team van ongeveer 25 consultants en project managers. Stuk voor stuk gemotiveerde professionals die elkaar respecteren en van elkaar willen leren. Geen ego’s. Wel veel betrokkenheid en plezier, ook buiten het werk.

Wij staan ook klaar om jou te helpen groeien. Je leert verreweg het meeste on-the-job, maar we bieden ook een uitgebreid trainingsprogramma. Een programma met interne en externe trainingen over de Europese elektriciteitssector, project management en soft skills. Daarnaast is er veel ruimte voor je eigen invulling. Klinkt dat goed?

WIE WE ZOEKEN

We zoeken een echte projectliefhebber die concrete resultaten wil behalen in een complexe en internationale omgeving. En om het maar op een rijtje te zetten:

 • Je hebt een Master op het gebied van technologie, IT of bedrijfskunde
 • Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring, het liefst als consultant of project manager
 • Je Engels is uitstekend, mooi als je meerdere Europese talen spreekt
 • Je kunt stakeholders begeleiden en beïnvloeden, zodat ze zich committeren aan afspraken
 • Je bent analytisch sterk en gestructureerd: je kunt informatie goed ordenen, je denkt vooruit en je bent georganiseerd en betrouwbaar
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden: je krijgt mensen vanuit verschillende achtergronden en culturen met je mee
 • Je bent geïnteresseerd in energie en/of technologie, extra fijn als je al (enige) ervaring hebt

OVER MAGNUS RED

Start Making A Difference, dat is werken bij Magnus Red. Wij willen impact hebben op uitdagende projecten. Ons snelgroeiende team van consultants werkt nationaal en internationaal aan verschillende opdrachten in de energie, media, retail en e-commerce. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zoeken we altijd naar manieren om onszelf te verbeteren. Jouw groei is onze prioriteit. Ons interne en externe trainingsprogramma en peer-to-peer coaching helpen jou verder te ontwikkelen.

Solliciteren?

Je kunt je C.V., persoonlijke motivatiebrief en cijferlijsten (let op, erg grote bestanden komen niet door) uploaden via onderstaand formulier. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Gertjan Meutgeert.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Red
 • Client:

  Project Manager Energy
 • Project Manager Energiesector:

  Project Manager Energiesector
Project-Manager-Enery

Click & Share