SAP HANA & Cloud technology consultant

Houd jij van techniek? Vind je het gaaf om oplossingen te vinden in de nieuwste technologie van SAP? Voel jij de uitdaging om stabiliteit, beschikbaarheid en performance te combineren met cloud oplossingen om een nog beter passend SAP landschap voor onze klanten te realiseren? Wil jij samen met je collega’s onze SAP S/4HANA propositie verder ontwikkelen? Ben jij degene die HET verschil maakt in projecten, de klant adviseert en dit in praktijk brengt? Dan zoeken we jou!

Inhoud van je werk

Als SAP HANA & Cloud  technology consultant adviseer je onze klanten over de beste “next stap in technology”. Een migratie naar HANA on-site? Of toch naar de Public of Magnus Cloud? Of past HEC, SCP in deze situatie beter? Jij bent de expert op dit vlak en weet je advies haarfijn uit te leggen. Daarnaast heb je een adviserende rol in het beheer van de complexe systemen van onze klanten. Samen met één of meerdere ervaren collega’s waar je altijd op terug kan vallen, mee kan sparren en onze diensten samen naar een hoger niveau weet te tillen.

 • Je bent betrokken bij het adviseren en uitvoering van de upgrades en migraties van de SAP systemen van onze klanten
 • Je adviseert klanten over hun systeemlandschap, technische parameters, technische projecten etc.
 • Je bent betrokken bij configuratie, monitoring en technisch beheer van de SAP-systemen.
 • Tuning van SAP-systemen in combinatie met databases en hardware.
 • Ontwikkelen en testen van backup-, restore- en beveiligingsstrategieën.

Wie jij bent

We zoeken slimme, enthousiaste & analytische professionals met een informatica achtergrond en sterke communicatieve vaardigheden.
Heb je:

 • een HBO vooropleiding met een informatica-component?
 • interesse in moderne technologie en de toepassing daarvan?
 • een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en ben je kwaliteit- en resultaatgericht?
 • een aantal jaar ervaring als SAP Technology Consultant?

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en Engels en vind je het niet erg om te reizen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is starten als consultant bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Als lid van een team van ervaren professionals blijf je jezelf uitdagen en ontwikkelen in de nieuwste technologieën en de toepassingen hiervan.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

SOLLICITEREN

Kom jij ons team versterken? Dan ontvangen we graag vandaag nog je cv en motivatie, dat kan via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Christian Onderstal, director Managed Services. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

  Sollicitatieformulier

  CV of motivatiebrief uploaden

  CV (verplicht)

  Motivatie (verplicht)

  Optioneel (verzoek in vacature)

  Ja, ik heb de privacyvoorwaarden van Magnus gelezen en ben hiermee akkoord
  • Categories:

   Magnus Digital