Technical managed services consultant

Heb jij affiniteit met IT en de drive om te automatiseren en te optimaliseren? Zie jij het als uitdaging om de stabiliteit, beschikbaarheid en performance van de SAP systemen van onze klanten verder te verhogen? Haal jij er uitdaging uit om beheer tooling te tunen en vóór je te laten werken? Wil jij onderdeel uitmaken van een enthousiaste, professionele en ISO gecertificeerde organisatie met grote ambities? Dan zoeken we jou!

Inhoud van je werk

Als Technical managed services consultant focus je je primair op de dagelijkse onderhoudsactiviteiten van de complexe SAP omgevingen van onze klanten. Dit veelal vanuit ons kantoor in Naarden. Je bent een van de key players binnen het Managed Services team en onderhoudt nauwe contacten met onze klanten. Naast je rol als Technisch consultant ben je klantverantwoordelijke voor één of meerdere klanten. In deze rol ben je het tactisch aanspreekpunt en technisch geweten van de klant.

 • Je bent betrokken bij configuratie, monitoring en technisch beheer van de SAP-systemen.
 • Je monitort en analyseert de beheerprocessen en past verbeteringen toe.
 • Het automatiseren van je werkzaamheden is een belangrijk onderdeel.
 • Tuning van SAP-systemen in combinatie met databases en hardware.
 • Klanten adviseren over hun systeemlandschap, technische parameters, technische projecten etc.
 • Je onderhoudt nauw contact met de service manager en past samen met hem jouw ideeën toe op de organisatie. Dit bijvoorbeeld op het vlak van processen of tooling.

Wie jij bent

We zoeken een analytische IT consultant met sterke communicatieve vaardigheden en drive om verder te komen.
Heb je:

 • een HBO vooropleiding met een informatica-component?
 • interesse in moderne technologie en de toepassing daarvan?
 • een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en ben je kwaliteit- en resultaatgericht?
 • affiniteit met consultancy en schrik je niet terug voor het geven van advies?
 • de drive om processen te automatiseren en te optimaliseren?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen. Een ervaren team van collega’s staat altijd voor je klaar. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Wij zijn een organisatie voor consulting & ICT services, opgericht in 1990. We onderscheiden vier specialismen in onze dienstverlening: Consulting, Technology, Solutions en Operations. Met circa 150 consultants werken we elke dag samen met opdrachtgevers om hun ‘dromen’ te realiseren. Dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie waarmee wij onze projecten doen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee.

SOLLICITEREN

Kom jij ons team versterken? Dan ontvangen we graag vandaag nog je cv en motivatie, dat kan via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Christian Onderstal, director Managed Services. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Blue
Technical-managed-services-consultant

Click & Share