Senior SAP Sales & Logistiek consultant

Vind jij het uitdagend om logistieke en commerciële processen te verbeteren? Optimaliseer je graag productie omgevingen?

Nadat je meerdere SAP-implementaties hebt meegemaakt, teams hebt geleid, customizing ervaring hebt opgedaan en trainingen hebt gegeven, ben je toe aan een volgende stap. Je zoekt een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid, waarbij jij het verschil kan maken.

Je wordt enthousiast van het delen van je kennis met en het coachen van een goed team van SAP logistiek consultants en vervult daarbij een trekkersrol. Samen met Magnus bouw je het team verder uit tot wereldklasse.

Je communiceert helder en direct met klanten, opdrachtgevers, key-users en beslissers. Je maakt gebruik van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen. Jouw uitdaging haal je uit het ontwikkelen, implementeren en beheren van complexe logistieke systemen. Jij bent de logistiek expert voor onze klant!

INHOUD VAN JE WERK

Onze practice Sales & Logistiek bestaat uit een hecht team met ervaren professionals die een groot aantal klanten dagelijks ondersteunt in de volle breedte van het logistieke domein. Op innovatieve projecten toonaangevende oplossingen realiseren met SAP software is wat we doen. Meer en meer komt daarbij de nadruk te liggen op SAP S/4 HANA.

WIE JIJ BENT

We zoeken een slimme, analytische en klantgerichte teamplayer met een passie voor logistieke processen, die zijn/haar uitgebreide ervaring op logistiek vlak weet over te brengen op collega’s en klanten. Daarbij heb je:

 • een academisch werk- en denkniveau, in de richtingen bedrijfskunde, logistiek of IT
 • bovengemiddelde kennis van en interesse in logistieke processen, IT en consultancy
 • 5 jaar of meer ervaring in projecten voor verschillende klanten met SAP Logistiek (SD, MM, SCM, APO, PP en/of WM)?
 • zin in een afwisselende job waarin je je breed kunt ontwikkelen
 • goeroe aspiraties en leadership skills
 • SAP S/4 HANA ervaring, of in ieder geval bovengemiddelde interesse
 • consultancy, sociale en communicatieve vaardigheden
 • een goede neus voor kansen voor nieuwe opdrachten.

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en Engels? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams blijf je jezelf ontwikkelen. Een ervaren team collega’s staat altijd voor je klaar. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere collega’s over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQ’s en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

SOLLICITEREN

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je cv en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je voorkeur voor consulting en Magnus, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen. Je kunt je brief richten aan Hans Hoogsteen. Hij is ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Blue
Senior-SAP-Sales-&-Logistiek-consultant

Click & Share