Young professional Analytics bij Tommy Hilfiger & Magnus

YoungProfessionalAnalytics-bij-TommyHilfiger-MagnusBen jij die vlotte young professional met een passie voor data? Wil je alles weten over de nieuwste technologische innovaties? Heb je onlangs je Master afgerond en ben je op zoek naar een carrière in de IT, waarin je je snel en breed kunt ontwikkelen? Wil je graag ervaring in de dynamische retail wereld opdoen? Dan hebben wij de ‘perfect fit’ voor jou!

Start Making A Difference, dat is ons motto. Als Young Professional Analytics bij Tommy Hilfiger en Magnus heb je meteen impact op onze uitdagende projecten. Je gaat direct als consultant aan de slag met gave analytics projecten op het eigentijdse kantoor van Tommy Hilfiger in hartje Amsterdam. Daarnaast bieden we je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen met een zeer uitgebreid trainingsprogramma bij Magnus. De ervaringen die je opdoet, kun je direct delen met andere junior consultants tijdens intervisie sessies, waarbij je elkaar helpt en van elkaar leert. Zo stomen we je klaar op het gebied van data science technieken, analytics, BI, agile en project management skills en consultancy skills. Natuurlijk staan jouw ervaren collega’s klaar om jou te helpen groeien. Zo geef je jouw carrière een vliegende start.

WIE JIJ BENT

We zoeken slimme, analytische en leergierige Masters met een passie voor data. High performers die uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. We zoeken talent, ongeacht de specifieke studieachtergrond.

Heb je…

 • (bijna) een universitaire Master afgerond, bij voorkeur een bètastudie?
 • goede analytische skills en doorzie je complexe informatie- en datamodellen?
 • affiniteit met IT?
 • creatieve en vernieuwende ideeën?
 • een sterke persoonlijkheid?
 • zin in een dynamische werkomgeving en de mogelijkheid je breed te ontwikkelen?

Ben je…

 • Nieuwsgierig?
 • Hands on?
 • Een echte probleemoplosser?
 • Op zoek naar uitdaging?

Spreek en schrijf je bovendien goed Nederlands en Engels?

… Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

WAAROM KIES JE VOOR TOMMY HILFIGER & MAGNUS?

Start making a difference. Het unieke van de combinatie Tommy Hilfiger en Magnus is dat je enerzijds direct aan de slag kunt met gave analytics projecten en aan de andere kant de juiste consultancy skills opbouwt in je vakgebied. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

Work hard, play hard. Maar echt. Als je vraagt aan collega’s wat werken bij Tommy Hilfiger betekent, grote kans dat dit het antwoord is. Ondernemerschap is een van de belangrijkste waarden binnen deze organisatie. Er is veel ruimte om projecten op te pakken waar jij kansen ziet. Daarnaast is het binnen onze organisatie belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn; niet voor niets is celebrate individuality een van de kernwaarden van Tommy Hilfiger.

Ook op het sociale aspect heeft Tommy Hilfiger veel te bieden; op donderdag en vrijdag is onze People’s Place daadwerkelijk the place to be om met collega’s een drankje te drinken en de week af te sluiten. Daarnaast zijn er op verschillende momenten in het jaar feesten, zoals het Kerstfeest en de zomerborrels.

MEER OVER TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger is een van ’s werelds grootste designer lifestyle merken en wordt internationaal erkend om zijn klassieke Amerikaanse coole stijl met een preppy twist.

Bij Tommy Hilfiger creëren we een omgeving waar elk individu van grote waarde is en waar groei, performance, creativiteit en succes worden aangemoedigd. We zoeken getalenteerde mensen die onze kernwaarden omarmen en ons helpen bij de digitale transformatie om onze positie als wereldleider in de fashion te versterken.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Magnus is een innovatief bureau voor IT en organisatieadvies. Onze 150 consultants werken voor toonaangevende opdrachtgevers; van advies tot realisatie. Zij hebben elk een eigen expertise en focus. Samen vertalen wij een vernieuwende strategie naar de operatie: processen, organisatie, technologie én mensen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee. En dat waarderen onze opdrachtgevers al sinds onze oprichting in 1990.

SOLLICITEREN?

Trek jij de stoute schoenen aan? Dan ontvangen we graag vandaag nog je cv en motivatie via onderstaand formulier. Je kunt je brief richten aan Hans Hoogsteen, director bij Magnus. Voor meer informatie bel je 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier | Privacy |

CV of motivatiebrief uploaden

 • Categories:

  Magnus Blue
Young-professional-Analytics-bij-Tommy-Hilfiger-en-Magnus