Young Professional Finance

Heb jij een bedrijfseconomische of bedrijfskundige universitaire studie afgerond? En lijkt het je een mooie uitdaging om de controller te helpen om het inzicht in het bedrijf te optimaliseren of de cash flow verder te verbeteren? Geef je dan op voor het Magnus Young Professional Programma!

In het Magnus Young Professional Programma volg je samen met een selecte groep WO afgestudeerden een combinatie van trainingen, coaching, intervisie, projectervaring en teamwork, waarbij het sociale aspect natuurlijk ook heel belangrijk is. Je bent meteen in dienst bij Magnus en krijgt de mogelijkheid om ervaring op te doen en het vak te leren van onze experts. Door afwisselende projecten op verschillende expertisegebieden, ervaar je wat het beste bij je past. Zo kun je na je eerste jaar een goede keuze maken voor je carrièrepad binnen Magnus.

Inhoud van je werk

Het Magnus Finance team probeert het beste uit een organisatie te halen door de brug te slaan tussen de finance afdeling en de overige bedrijfsonderdelen. Zo bieden we met onze Receivables Management kennis de treasurer en credit manager de handvatten om kredietrisico’s te beheersen en het werkkapitaal te optimaliseren. En zetten we onze brede kennis van financiële en bedrijfsprocessen in om het inzicht in de organisatie te vergroten.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden te bedenken om de financiën en de besturing van onze klanten op een hoger plan te brengen. Daarbij maken we ook gebruik van innovatieve oplossingen als Simple Finance. Daar denken we graag samen met jou over na.

Wie jij bent

We zoeken slimme, ambitieuze, leergierige en ondernemende young professionals met een passie voor oplossingen met nieuwe informatietechnologieën.
Heb je:

  • een universitaire opleiding bedrijfseconomie of bedrijfskunde afgerond, of ben je aan het afstuderen?
  • affiniteit met IT?
  • kennis van financial en management accounting?
  • bovengemiddelde interesse in business processen, IT en consultancy?
  • frisse, bruisende ideeën?
  • zin in een afwisselende job waarin je je breed kunt ontwikkelen?

Spreek en schrijf je bovendien uitstekend Nederlands en vind je het niet erg om te reizen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Waarom kies je voor Magnus?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is starten als consultant bij Magnus. Door aan verschillende projecten te werken met veelzijdige projectteams leer je erg veel in korte tijd. Jouw ervaren collega’s staan klaar om jou te helpen groeien als professional. Vanaf het begin investeren we in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief. En uiteraard hebben we goede arbeidsvoorwaarden.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere juniors over je avonturen in het weekend. En andersom.” Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijke gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, motiveren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke en zakelijke groei.

MEER OVER MAGNUS

Magnus, enjoying innovation. Wij zijn een organisatie voor consulting & ICT services, opgericht in 1990. We onderscheiden vier specialismen in onze dienstverlening: Consulting, Technology, Solutions en Operations. Met circa 140 consultants werken we elke dag samen met opdrachtgevers om hun ‘dromen’ te realiseren. Dat geeft ons het plezier en de tomeloze energie waarmee wij onze projecten doen. We gaan voor de hoogst mogelijke kwaliteit en denken altijd mee.

Solliciteren

Zit je na het lezen van deze informatie op het puntje van je stoel? Dan zoeken we jou! Stuur ons je cv en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je voorkeur voor consulting en Magnus, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen. Je kunt je brief richten aan Greetje Gompelman-Kooima. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie zijn we ook telefonisch te bereiken via 088 696 60 00.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

  • Categories:

    Magnus Blue
youngprofessionalfinance

Click & Share