Young Professional Programma

Het begin van je consultancy carrière

Magnus-Young-BootcampWAAROM KIES JE VOOR MAGNUS?

Start making a difference. Direct impact hebben op uitdagende projecten bij aansprekende klanten, dat is werken bij Magnus. We investeren in jouw ontwikkeling met een trainingsprogramma, persoonlijke begeleiding en veel ruimte voor eigen initiatief.

De sfeer bij Magnus is open en informeel: “Tijdens de lunch praat je de ene keer met de partners over de toekomst van Magnus en de andere keer met andere juniors over je avonturen in het weekend. En andersom.”

Avonturen beleven we ook samen: de jaarlijkse skitrip, knallende kerstfeesten, bootcamps, BBQs en natuurlijk gezellige borrels. Magnus organiseert allerlei leuke events om stoom af te blazen en je collega’s beter te leren kennen.

Bij Magnus bieden we de juiste balans, inspireren we je om steeds een stapje verder te komen en geven we je alle ruimte voor persoonlijke groei.

MAGNUS YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

Je hebt je Mastertitel op zak en bent klaar om je als young professional onder te dompelen in een wereld van innovatieve ontwikkelingen en uitdagende projecten. Je weet dat je als consultant wilt gaan werken op het snijvlak van business en IT, maar heb je ook helder wat jouw droombaan is?

Wij helpen je graag om dit inzicht te krijgen. Tijdens het Young Professional Programma van een jaar word je intensief begeleid en gecoacht. Samen met andere junior consultants begin je het programma met een meerdaagse trainingsbootcamp om je optimaal voor te bereiden.

Vervolgens werk je aan innovatieve projecten op verschillende expertisegebieden bij hele diverse klanten. Denk daarbij aan onderwerpen als analytics, digitalisatie, e-commerce en mobile. Zo ervaar je in de praktijk wat het beste bij jou past.

We bieden je veel mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen met een zeer uitgebreid trainingsprogramma. De ervaringen die je opdoet, kun je direct delen met andere junior consultants tijdens intervisie sessies, waarbij je elkaar helpt en van elkaar leert.

Magnus, waar jij als consultant écht het verschil maakt.

WIE JIJ BENT

We zoeken afgestudeerde academici. High performers die uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. We zoeken talent, ongeacht de specifieke studieachtergrond. Onze consultants komen uit alle richtingen; van economie, natuurkunde tot IT. Echte teamplayers met een sterk analytisch vermogen en een passie voor oplossingen met nieuwe technologieën.

Heb je …

  • een Masterstudie afgerond?
  • maximaal 1 jaar werkervaring?
  • aantoonbare affiniteit met IT?
  • creatieve en vernieuwende ideeën?
  • zin in veel afwisseling?

Spreek en schrijf je bovendien goed Nederlands? En vind je het niet erg om te reizen? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

SOLLICITEREN

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan met ons praten! Stuur ons je cv en motivatie via onderstaand formulier. Beschrijf in je begeleidende tekst kort je motivatie voor het Young Professional Programma, en de redenen waarom je goed bij ons team zou passen.

Sollicitatieformulier

CV of motivatiebrief uploaden

  • Categories:

    Magnus Green
Young-Professional-Programma-green

Click & Share